• Populære søgninger

Klarna Kredit

KLARNA KREDIT - KØB NU, BETAL SENERE

BETAL EFTER LEVERING

  • 14 dage til at betale, ingen gebyrer
  • Ingen brugerkonto nødvendig
  • Ingen ansøgninger om kredit
  • Ingen renter eller gebyrer
  • Du modtager dine varer før du betaler
  • Klarna vil emaile betalingsinstrukser til dig
  • Bare vælg KLARNA Kredit ved betaling
Shop Nu - Betal Senere

OM KLARNA

Klarna er en af Europas hurtigst voksende virksomheder og et førende alternativ til betalingsservice. Klarnas vision er at forenkle købsoplevelse med en simpel betalingsløsning. Kunderne behøver kun at levere simple oplysninger for at afslutte et køb.


Kernen i Klarna's ydelse er begrebet 'betaling efter levering', som lader dig købe og modtage din vare før du betaler. Denne enkelhed betyder en bedre shoppingoplevelse for dig hver gang. Det er virkelig nemt for dig at klare din shopping på mobilen, og du behøver ikke at tænke på at finde dit kort frem i toget eller bussen.


Klarna blev grundlagt i 2005, slog sig sammen med SOFORT i 2014 og dannede Klarna Group, det førende europæiske alternativ til betalingsudbydere. De har omkring 1200 medarbejdere på 18 markeder og servicerer 35 millioner forbrugere og samarbejder med 50,000 online-handlende.


NYE BETALINGSMETODER

Vi afprøver i øjeblikket den måde, vi tager betalinger i vores butik på, og vi håber, at det kommer som en god nyhed for alle vores kunder. Du skal se Klarna som en del af din shopping-oplevelse, så du skal ikke blive bange, men hvis du gør arbejder vi konstant sammen med KLARNA for at gøre din oplevelse bedre. Du er velkommen til at kontakte vores Kundeservice hvis du har brug for hjælp.


Du kan også blive tilbudt at betale efter levering, eller efter 14 dage for at gennemføre betalingen for din bekvemmelighed, uden ekstra omkostninger, for at hjælpe med at forbedre shoppingoplevelsen på jdsports.dk, og for at undgå balladen med at for din ordre indtil du er klar til at gøre det.


Andre FAQs

Flere FAQs

Download vores Apps

Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste drops på farten!

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
Besøg vores samarbejderes hjemmesider på   www.jdplc.com Copyright © 2018 JD Sports forbeholder alle rettigheder
Loading