• Populære søgninger
Hjem > Hjælp > Returnering

Hvordan kan vi hjælpe?Find det rigtige svar.

Returnering

Besøg vores returneringsside her, for at få alle de oplysninger, du skal bruge for at returnere din vare.

Indlæser

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis din refundering er forkert. Se hvordan du kontakter kundeservice her.

I fleste tilfælde refunderer vi varens fulde beløb såfremt, at varen refunderes inden for købslovens rammer. Notér venligst, at hvis du refunderer dele af din ordre, og ikke HELE din ordre, vil forsendelsesomkostningerne IKKE blive refunderet.

Indlæser

Returnering til en af vores butikker er GRATIS. Returning via post koster 109 kr.

Indlæser

Ifølge købsloven har du 28 dage til at fortryde dit køb. Du vil kunne få en refundering såfremt, at varen returneres i samme tilstand, som da den blev modtaget.

Hvis du har betalt kontant eller med Klarna, Paypal, kredit- eller debetkort, kan du returnere dit køb i alle JD-butikker i Danmark indenfor 28 dage efter købet. Vær opmærksom på, at det kan tage 3-5 hverdage før, at pengene vil være på din konto. Køb, der er foretaget online, kan ikke byttes i butikken, men kun returneres.

Hvis du ikke har mulighed for at returnere dit køb ved personlig henvendelse i JD-butikken, kan du i stedet sende den tilbage til vores varehus via post. Når vi har modtaget ordren, sender vi dine penge retur til din konto. Dette kan tage op til 5 arbejdsdage. Hold venligst øje med din e-mail, da vi her sender dig informationer angående din ordre/returnering.

Bemærk venligst, at kunden selv står for at betale returneringen af ordren. Du kan returnere via Post Danmark for 116,25 kr.

Personificerede produkter vil kun blive refunderet, hvis der er sket en stave- eller produktionsfejl i produktet, da denne type produkt ikke kan sælges igen.

I fleste tilfælde refunderer vi varens fulde beløb, såfremt at varen refunderes inden for købslovens rammer. 


VIGTIG ADVARSEL
MCKENZIE ERWEN CREW TRACKSUITS - SMÅBØRN
KAKIGRØN I BLÅ
Vi er blevet opmærksomme på, at et meget lille antal af McKenzie-træningsdragterne til småbørn har en fabrikationsfejl, som resulterer i, at der dannes en skarp kant på plastikknapperne ved sweatshirtens skulder. Dette kan skabe en potentiel risiko for skrammer og kradsemærker. Hvis du ejer en McKenzie Erwen Crew træningsdragt, skal du kontrollere, om den har produktkoden MCKTI14897611 eller MCKTI14897101

PRODUKTKODEN SES PÅ DET LILLE LABEL MED PLEJEANVISNINGER - DET STÅR MELLEM QR-KODEN OG "KEEP AWAY FROM FIRE" ADVARSLEN

Kundesikkerhed er vores højeste prioritet. Hvis du ejer den omtalte beklædningsgenstand, skal du stoppe med at bruge den - du kan returnere den til os med fuld refusion i enhver JD Sports-butik eller via vores online returportal på https://returnering.jdsports.dk/
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte kundeservice via vores kontaktformular https://www.jdsports.dk/customer-service/contact/ Vi takker meget for din forståelse og beklager ulejligheden.

Indlæser

Hvis du modtager en forkert eller beskadiget varer, bør du venligst kontakte kundeservice som vil tilbyde dig en GRATIS returkode.
Indlæser

Alle Raffle items kan returneres til en butik, med undtagelse af Yeezy's som skal returneres til den nedenstående adresse. Hvis du gerne vil sende dit Raffle item med posten, kan du sende det til vores lageradresse herunder. Vi anbefaler, at du sørger for at få en forsendelseskvittering for at sikre, at dine uønskede varer når frem. Bemærk venligst, at du har ansvaret for varen, indtil vi modtager den.

JD Internet Returns
Schaapherderweg 24
Ridderkerk
NL
2988 CK
Indlæser

Andre måder at få hjælp på.

Download vores Apps

Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste drops på farten!

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Klarna logo
Besøg vores samarbejderes hjemmesider på   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports forbeholder alle rettigheder
Loading