• Populære søgninger
Hjem > Hjælp > Returnering

Hvordan kan vi hjælpe?Find det rigtige svar.

Returnering

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis din refundering er forkert. Se hvordan du kontakter kundeservice her.

I fleste tilfælde refunderer vi varens fulde beløb såfremt, at varen refunderes inden for købslovens rammer. Notér venligst, at hvis du refunderer dele af din ordre, og ikke HELE din ordre, vil forsendelsesomkostningerne IKKE blive refunderet.

Indlæser

Du kan returnere via Post Danmark for 116,25 kr.

Indlæser

RETURNERING TIL BUTIK

Hvis du har betalt kontant eller med Klarna, Paypal, kredit- eller debetkort, kan du returnere dit køb i alle JD-butikker i Danmark indenfor 14 dage efter købet. Ønsker du at returnere en eller flere varer til en af vores butikker, skal du medbringe kvittering som bevis på, at købet er foretaget hos os. Medbringes dette ikke forbeholder vi os retten til at afvise returneringen.

Hvis du ikke har en forsendelsesnote og du ønsker at returnere din ordre til en af vores butikker, bedes du venligst kontakte kundeservice. Du skal kunne bevise købet, ved returneringer til butikken.

Hvis du har betalt kontant eller med kredit- eller debitkort, vil refunderingen ske ved kassen. Vær opmærksom på, at det kan tage 3-5 hverdage før, at pengene vil være på din konto.

RETURNERING MED POST

Du kan returnere din ordre ved at sende den tilbage til vores varehus via post. Bemærk venligst, at vores varehus er placeret i England.

Du har 14 dages returret fra leveringstidspunktet.

Bemærk venligst, at vi ikke kan tilbyde gratis forsendelse af returneringer. Du kan returnere via Post Danmark for 116,25 kr.

Klik her for at starte din returnering.

RETURNERING - KLARNA SOM BETALINGSMETODE

Produkter, som er betalt med Klarna, kan returneres i enhver JD-butik i Danmark, eller med post ved brug af vores returneringsportal.

I øjeblikket tilbyder vi desværre ingen gratis bytte- eller returneringsservice via post.

RETURNERING - PAYPAL SOM BETALINGSMETODE

Hvis du har betalt for din ordre med din PayPal-konto kan du få tilbagebetalt dine udgifter for returportoen. Læs mere her.

Sådan gør du:

  1. Placer din ordre med JD og vælg PayPal som betalingsmetode. Produkter, som er betalt med Paypal, kan returneres i enhver JD-butik i Danmark, eller med post ved brug af vores returneringsportal. Husk at opbevare forsendelses beviset.

  2. Log på din PayPal-konto, og vælg betalingen for den vare, du har returneret. Klik på "Anmod om tilbagebetaling af returporto" under betalingsoplysningerne, og upload de dokumenter, du bliver bedt om.Hvis der mangler dokumenter i din fil, har du yderligere 14 kalenderdage fra datoen for den oprindelige anmodning om tilbagebetaling til at uploade dokumenterne. Hvis du vil redigere en anmodning, skal du logge på din konto og vælge betalingen for den vare, du har returneret, og derefter klikke på "Anmod om tilbagebetaling af returporto".

  3. Hvis din anmodning godkendes, vil PayPal refundere din konto med et beløb på op til 220 kr. i løbet af 10 hverdage. Vilkår og Betingelser gælder.

Indlæser

Ifølge købsloven har du 14 dage til at fortryde dit køb. Du vil kunne få en refundering såfremt, at varen returneres i samme tilstand, som da den blev modtaget.

Hvis du har betalt kontant eller med Klarna, Paypal, kredit- eller debetkort, kan du returnere dit køb i alle JD-butikker i Danmark indenfor 14 dage efter købet. Vær opmærksom på, at det kan tage 3-5 hverdage før, at pengene vil være på din konto. 

Hvis du ikke har mulighed for at returnere dit køb ved personlig henvendelse i JD-butikken, kan du i stedet sende den tilbage til vores varehus via post. Når vi har modtaget ordren, sender vi dine penge retur til din konto. Dette kan tage op til 5 arbejdsdage. Hold venligst øje med din e-mail, da vi her sender dig informationer angående din ordre/returnering.

Bemærk venligst, at kunden selv står for at betale returneringen af ordren. Du kan returnere via Post Danmark for 116,25 kr.

Personificerede produkter vil kun blive refunderet, hvis der er sket en stave- eller produktionsfejl i produktet, da denne type produkt ikke kan sælges igen.

I fleste tilfælde refunderer vi varens fulde beløb, såfremt at varen refunderes inden for købslovens rammer.

 

Indlæser

Du kan returnere din ordre inden for 90 dage, efter du har modtaget den, via vores returneringsportal, så længe en gyldig kvittering haves.
Indlæser

Andre måder at få hjælp på.

Download vores Apps

Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste drops på farten!

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Besøg vores samarbejderes hjemmesider på   www.jdplc.com Copyright © 2021 JD Sports forbeholder alle rettigheder
Loading