• Populære søgninger

Databeskyttelse & Sikkerhed

Privatlivspolitik

Firmanavn:  JD Sports Fashion Denmark ApS

CVR-nr.: 36910550

Område: Danmark

 

  1. Kun det nødvendige.

    Vi benytter os kun af dine oplysninger for at forbedre din oplevelse hos JD

  2. Holder stilen ren.

    Vi taler lige ud af posen – ingen stress, ingen bekymringer

  3. Ingen Junk

    Du bestemmer, om hvad og hvordan vi skal kontakte dig

  4. Super Sikkert

    Dine oplysninger er beskyttet 24 / 7


Alt hvad vi gør her hos JD, handler om dig! Vi tager vores kunders privatliv og sikkerhed meget seriøst, og vi er 100% fokuseret på at beskytte dig, så du kan shoppe uden en eneste bekymring. Hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan vi beskytter dit privatliv, kan du kontakte vores Privacy Support på denne mail: Privacy.Support@jdplc.com.

HVEM ER VI?

I denne privatlivspolitik refererer termerne "vi" og "os" til JD Sports Fashion Denmark ApS.

Den dataansvarlige for dine personoplysninger efter den databeskyttelsesretlig lovgivning er JD Sports Fashion Denmark ApS.

HVORDAN BRUGER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi er dedikerede til, at beskytte dit privatliv.  Det er vigtigt, at du forstår, hvordan vi beskytter dine personoplysninger, og hvordan vi sikrer os, at vi overholder vores retlige forpligtelser overfor dig i henhold til reglerne om databeskyttelse inden for det relevante område (herunder tilhørende vejledning) ("Databeskyttelseslovgivning"). Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og deler dine personoplysninger.

Hvis du har nogen spørgsmål relateret til denne privatlivspolitik, eller til hvordan dine personoplysninger generelt bliver behandlet af os, bedes du kontakte vores databeskyttelsesafdeling via brev adresseret til: Sundkrogsgade 21, 2100 København, Denmark; eller via e-mail til: kundeservice@jdsports.dk.

Denne privatlivspolitik vedrører alle personoplysninger, vi indsamler om dig, når du:

  • besøger en af vores hjemmesider og/eller bruger en af vores apps;
  • køber produkter af os;
  • besøger en af vores butikker;
  • kontakter os, for eksempel via telefon, email, post eller ved at udfylde en formular via en af vores hjemmesider og/eller apps.



HVILKE INFORMATIONER INDSAMLER VI OM DIG?


Hvis du har en konto/profil hos os, foretager et online køb hos os, deltager i en af vores konkurrencer, eller besvarer en af vores undersøgelser, indsamler vi dit navn og dine kontaktinformationer (herunder din adresse, dit telefonnummer, detaljer vedrørende din ordre, og dine betalingsinformationer (når du køber produkter)).

Vi indsamler også oplysninger fra dine henvendelser til os gennem vores kundeservicecentre, vores butikker, online og via vores apps. F.eks når du ringer til vores kundeservice, indsamler vi noter fra vores samtale med dig og detaljer om din henvendelse, og i visse situationer vil vi optage samtalen til undervisnings- og tilsynsformål. Vi indsamler også informationer om de køb, du foretager igennem vores hjemmesider, produkter du gemmer, dine betalingsoplysninger, din deltagelse i kampagne- og loyalitetsprogrammer, klager og andre kommentarer du skriver til os samt dine shoppingpræferencer. Hvis du i forbindelse med en varemærkekampagne benytter en kontoforbindelsesfunktion (hvor du forbinder din JD-konto med en konto, du har hos en tredjeparts brand-partner) - indsamler vi de nødvendige informationer for at forbinde dine konti og tilbyde dig de tilhørende fordele. Vi indsamler også tv-overvågningsbilleder fra vores butikker.

Hver gang du besøger en af vores hjemmesider, og hvis du bruger en af vores apps, indsamler vi automatisk informationer og personoplysninger om din computer til brug for systemadministration, herunder, hvis tilgængeligt, din IP-adresse, operativsystem og browsertype.  Vi gør dette for at kunne analysere, hvordan vores kunder benytter vores hjemmeside og vores apps (inklusiv adfærdsmønstre og tracking af besøg på tværs af dine enheder), for at etablere bedre kendskab til hvilke brugere, der benytter vores hjemmesider og apps, for at hjælpe os med at administrere din konto, og for at forbedre din oplevelse online. Vi indsamler også oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmesider, herunder hvilke enheder du benytter, og hvilke produkter du kigger på.

Hver gang du besøger vores fysiske butikker, kan du have muligheden for at involvere dig med os digitalt. For eksempel ved at tilmelde dig en kampagne eller konkurrence, ved at bede om en e-kvittering, eller ved at gennemføre dit salg ved et mobilt salgssted. Hvis du giver os dine personoplysninger i butikken, kan vi knytte den information med de personoplysninger, vi behandler om dine tidligere online og offline købsoplevelser og interaktioner med os. Vi gør dette for bedre at kunne forstå vores kunder, så vi kan forbedre vores services og interaktioner (herunder kampagner) med dem. Hvis du modtager e-mail-markedsføring fra os, indsamler vi også oplysninger om, hvordan du interagerer med denne e-mail-markedsføring. Disse oplysninger er begrænset til, om du åbner e-mailen og/eller klikker på et link i e-mailen. Vi gør dette for at få indblik i, hvor interesseret du er i vores markedsføring for at kunne tilpasse, hvor meget vi sender til dig og for at forbedre din oplevelse med os.

Se venligst vores Cookiepolitik for yderligere information omkring hvilke oplysninger der bliver automatisk indsamlet, når du besøger vores hjemmesider..

Vær opmærksom på at vi fra tid til anden vil kombinere personoplysninger, vi modtager fra andre kilder, med de personoplysninger du giver til os og de personoplysninger, vi har indsamlet omkring dig.


HVOR INDSAMLER VI OPLYSNINGER OM DIG?

Vi indsamler nogle af disse oplysninger direkte fra dig, enten igennem oplysninger du giver os, eller igennem oplysninger, vi indsamler ved dit besøg på vores hjemmesider, apps, i vores butikker, eller igennem din kommunikation med os. Vi kan også indsamle nogle oplysninger fra tredjeparter, herunder virksomheder der foretager analyser af detailhandel, kreditoplysningsbureauer og offentligt tilgængelige kilder, for at hjælpe os med bedre at forstå vores kunders demografi og deres shoppingadfærd. Disse oplysninger er aggregerede og/eller anonymiserede, og giver os derfor ikke oplysninger om specifikke individer.

 

Oplysninger du giver os:

Du kan dele dine personoplysninger med os ved at:

  • udfylde formularer i butikkerne eller på vores hjemmeside og/eller apps, herunder når du køber produkter online, indsender henvendelser til os, opretter en konto på vores hjemmesider og/eller apps og/eller accepterer at modtage markedsføringsmateriale og nyhedsbreve;
  • besvare undersøgelser fra os eller deltage i en konkurrence hos os; og
  • give oplysninger omkring dig selv i hvilken som helst form for kommunikation med os, enten personligt, ved telefon, e-mail, post eller andet, enten i forbindelse med din konto, køb, eller hvis du rapporterer en klage eller et problem.

Du er ikke forpligtet til at give os dine personoplysninger. Hvis du ikke vil dele dine oplysninger, kan vi dog muligvis ikke fuldbyrde din ordre, tilbyde dig andre services eller svare på dine henvendelser.  

Oplysninger vi indsamler om dig:

Vi indsamler personoplysninger om dig:

  • når du besøger vores hjemmesider og/eller apps, herunder detaljer om dine besøg på vores hjemmesider og/eller apps, herunder, men ikke begrænset til, din Internet Protocol (IP) adresse, som bruges til at forbinde din computer til internettet, MAC adresser, trafikdata, lokationsdata, dine loginoplysninger , tidszoneindstillinger, browsertype og -version, browserplug-in typer og -versioner, operativsystem og -platform, weblogs, cookies og andre kommunikationsoplysninger. For mere information, se venligst vores cookiepolitik.
  • når du linker din Twitter-, Instagram- og Facebook-konto til vores for at logge ind på vores hjemmesider og/eller apps simpelt og sikkert uden at skulle oprette en ny konto;
  • når du besøger en af vores butikker, inklusiv tv-overvågningsbilleder, ved at deltage i konkurrencer/kampagner i butikkerne, anmode om en e-kvittering eller ved at handle gennem et mobilt salgssted, såsom en salgsbod;
  • når du downloader eller bruger vores app, kan vi bruge dine lokationsdata (men kun når du har givet samtykke til at dele dine lokationsdata med os); og
  • når du kontakter os i forbindelse med vores produkter, tjenester, klager eller andre henvendelser. Bemærk, at opkald til vores kundeservice vil kunne blive optaget til brug for uddannelses- og tilsynsformål fra tid til anden.

Oplysninger som vi indsamler fra andre kilder:

Vi modtager dine personoplysninger fra andre tredjeparter, herunder:

  • i forbindelse med fusioner og virksomhedsoverdragelser, hvor vi modtager dine oplysninger fra andre virksomheder; og
  • fra vores brand-partnere, som i forbindelse med fælles kampagner og loyalitetsprogrammer tilbyder os, med teknisk information, at linke din JD-konto til en konto du har hos vores brand-partner.


HVORFOR SKAL VI BRUGE DINE OPLYSNINGER?

Hovedformålet, med vores brug af dine personoplysninger, er at tilbyde dig de produkter, du køber hos os og at sende dig tilbud og kampagner, du måske er interesseret i.

 Specifikt bruger vi dine oplysninger:

  • For at kunne tilbyde dig de produkter du har købt hos os og kvittering på købet, herunder for at levere dine produkter og for at sende dig ordrestatusopdateringer;
  • For at kunne modtage din betaling for købte produkter og for at kunne tilbyde tilbagebetaling eller ombytning;
  • For at kunne tilbyde dig kundeservice;
  • For at kunne udvikle og forbedre vores produkter og services, dine købsoplevelser og vores interaktion med dig - herunder ved at analysere den information, du giver os (både online og i butikken);
  • For at kunne udvikle og forbedre vores hjemmesider og apps og for at kunne opsætte standardindstillinger til dig, enten på hjemmesiden eller apps og i vores markedsføring (såsom sprog og valuta og/eller for at bruge din lokation for at vise lokal butiksinformation eller oplyse dig og specifikke arrangementer tæt på dig eller tilbyde dig de bedste leveringsmuligheder) og for at sikre, at indhold præsenteres på den mest effektive måde;
  • For at kunne tilbyde dig kontoforbindelsesfunktioner (og tilhørende fordele) som en del af fælles kampagner og loyalitetsprogrammer med udvalgte tredjeparts brand-partnere;
  • For at kunne dele dine ordre- og købsoplysninger med tredjeparts brand-partnere, når du køber deres varemærker på vores platform og samtidigt har oprettet forbindelse mellem din JD konto og den konto, du har hos det pågældende varemærke;
  • For at kunne give dig de oplysninger, du anmoder os om, eller som vi tror vil interessere dig. Vi kan også sende markedsføring via email, SMS, push-notifikationer (hvis du er bruger af vores app) eller post. Dette kan indeholde information om nye produkter og tilbud, du kan finde interessante;
  • For at kunne undersøge vores kunders præferencer og efterspurgte produkter;
  • For at kunne lave kundeundersøgelser og konkurrencer;
  • For at kunne informere dig om ændringer af vores produkter;
  • Som en del af vores indsats for at holde vores forretninger trygge og sikre (fx gennem brugen af tv-overvågning i vores forretninger); og
  • For at kunne forhindre og opdage svig samt kriminalitet (fx gennem brugen af tv-overvågning i vores forretninger).


RETSGRUNDLAG FOR BRUG AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Overholdelse af retlige forpligtelser
Som en koncern er der visse love og regler, vi skal overholde. Vi skal behandle dine personoplysninger for at verificere din identitet, og for at forhindre svig og kriminalitet. Hvis du ikke giver os de personoplysninger, vi efterspørger ved oprettelse af din konto eller brug af vores hjemmeside og/eller apps, kan vi måske ikke tilbyde dig vores produkter, da vi i så fald måske ikke vil overholde vores retlige forpligtelser. Du vil ikke kunne gøre indsigelse mod vores behandling eller få slettet dine personoplysninger, hvis de hører under denne kategori.

Nødvendig for indgåelse af eller opfyldelse af kontrakt
Når du gennemfører en transaktion med JD eller et af vores brands, vil en kontrakt mellem dig og det relevante brand blive indgået. For at vi kan opfylde vores forpligtelser i en sådan kontrakt (fx at du kan lægge en ordre og modtage produkter fra os), har vi brug for at indsamle og behandle dine personoplysninger. Hvis du ikke giver os de personoplysninger, vi efterspørger ved oprettelse af din konto, eller når du lægger en ordre og indtaster betalingsoplysninger, eller gør indsigelse mod behandlingen / udøver din ret til sletning, kan vi ikke tilbyde vores produkter til dig.

Legitime forretningsinteresser

Vi bruger dine personoplysninger, som beskrevet i vores privatlivspolitik, til vores virksomheds legitime interesser for, at vi kan:

  • Tilbyde dig de produkter og services, du har anmodet om;
  • Udarbejde undersøgelser og analyser for at forstå vores kunder, og hvordan de køber og bruger vores produkter;
  • Udarbejde kampagner og tilbyde loyalitetsprogrammer, herunder programmer der tilbydes i samarbejde med udvalgte brand-partnere; og
  • Udvikle og forbedre vores produkter, købsoplevelser og vores interaktion med dig.


Som det fremgår nedenfor, vil vi også dele dine personoplysninger med medlemmerne JD Sports Fashion Denmark ApS og dets koncernforbundne selskaber (sammen "JD-Gruppen", mere information kan findes her: https://www.jdplc.com/our-group) samt andre tredjeparter, og dette er også til formål for vores legitime forretningsinteresser.

Vi er forpligtet til at lave en afvejning af vores legitime forretningsinteresser i brugen af personoplysninger, som beskrevet ovenfor, mod dine interesser og rettigheder under Databeskyttelseslovgivningen i det relevante område. Som resultat af vores afvejning, som fremgår nedenfor, er vi kommet frem til, ved ansvarlig handling og under hensynstagen til omstændighederne, at vi er i stand til at behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelseslovgivningen med grundlag i, at vi har en legitim forretningsinteresse.

Legitime

forretningsinteresser

Vi har en legitim forretningsinteresse i at behandle dine oplysninger da:

  • Begge parter drager fordel af effektiv styring af din(e) konto/konti (hvor relevant);
  • Begge parter drager fordel af effektiv styring, drift og administration af vores hjemmesider og apps, og oplevelsen i butikkerne;
  • Begge parter drager fordel af levering af vores produkter, services og support, og fra forbedringer af vores services;
  • Vi drager fordel af at kunne sende dig produkttilbud og kampagner, som vi tror, at kan være interesseret i, og modsat kan du drage fordel af og udnytte disse produkttilbud og kampagner. I tilfælde af at du har valgt at forbinde din JD-konto til en varemærkepartner kan dette inkludere produkter og tilbud, som er gjort tilgængelige i samarbejde med en varemærkepartner;
  • Begge parter drager fordel af opdateringer af vores hjemmesider og apps;
  • Begge parter drager fordel af ukomplicerede (omnichannel) online of offline købsoplevelser;
  • Begge parter drager fordel af muligheden for at håndhæve eller udøve rettigheder i kontrakter indgået mellem os;
  • Vi er forpligtede til at sikre vores kunders sundhed og sikkerhed, samt sikker opbevaring af oplysninger og har en legitim interesse i at sikre, at alle processer i forbindelse med dette er effektive, og at svig og anden kriminalitet bliver forhindret og opdaget;
  • Vi ville ikke være i stand til at tilbyde vores produkter og services uden at behandle dine oplysninger; og
  • Vi har en legitim interesse i at behandle dine oplysninger i forbindelse med eventuelle fusioner, virksomhedsoverdragelser eller omorganiseringer af vores virksomhed. I så fald kan dine oplysninger, blive delt med fremtidige potentielle kunder, dog kun i det omfang, det vil være strengt nødvendigt for et sådant salg eller administration.

Nødvendighed

Det er vores opfattelse, at der er rimeligt at behandle dine personoplysninger af hensyn til vores legitime interesser, som beskrevet ovenfor, i det omfang det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.

Indvirkning på behandling

Det er vores opfattelse, at det er rimeligt, at vi behandler dine personoplysninger af hensyn til vores legitime interesser som redegjort for ovenfor, da behandlingen af dine personoplysninger ikke strider imod beskyttelsen af dit privatliv.

Vi sender dig markedsføringskommunikation, hvis du ikke har meddelt os, at du ikke ønsker at modtage markedsføring, i tilfælde hvor du har købt lignende produkter og/eller services fra det samme brand eller den samme juridiske enhed eller når du har anmodet om at modtage sådanne opdateringer (herunder opdateringer fra tredjeparter) for eksempel i forbindelse med vores kontoforbindelsesfunktion eller partnerloyalitetsprogrammer. Vi støtter os på vores legitime interesser ved disse aktiviteter, og du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen til disse formål til enhver tid ved at kontakte vores databeskyttelsesafdeling via de kontaktoplysninger, der fremgår i starten af privatlivspolitikken.

SAMTYKKE


Du vil også modtage markedsføringskommunikation fra os, hvis du har skrevet dig op, eller på anden måde har givet samtykke til at modtage markedsføringskommunikation fra os - for eksempel ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Hvis du bruger appen, og du giver os samtykke hertil, kan vi bruge dine lokationsdata til at sende push-notifikationer, når du er i nærheden af en af vores butikker. Disse push-notifikationer kan indeholde tilbud og kampagner, der er relevante for dig og er i en butik i nærheden, eller for at oplyse dig om, at en vare på din ønskeliste er tilgængelig i en butik i nærheden.

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til behandling til dette formål tilbage ved at opdatere dine markedsføringspræferencer på din konto, slukke for push-notifikationer/lokationsdata i indstillinger på din mobilenhed og/eller kontakte vores databeskyttelsesteam ved at bruge de oplysninger, der fremgår i starten af denne privatlivspolitik.

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED?

Vi sælger ikke og vil ikke sælge dine oplysninger til tredjeparter, herunder dit navn, din adresse, e-mailadresse, eller kreditkortinformation. Vi vil dog dele dine oplysninger med et antal udvalgte tredjeparter for at sikre, at vi kan levere vores produkter og services til dig, for at sende markedsføringskommunikation og for at forbedre vores virksomhedsdrift, som anført nedenfor.

Vi vil dele dine oplysninger med andre medlemmer af JD-Gruppen, men kun til de formål, der er specificeret i denne privatlivspolitik, herunder deling af dine oplysninger med medlemmer af JD-Gruppen til koncernens analyse- og forretningsformål for at forbedre for produkter og services.

Vi vil også bruge et antal nøje udvalgte tredjeparter til at hjælpe os med at levere produkter, services og markedsføring til dig. Vi vil specifikt videregive dine oplysninger til:

  • Virksomheder der udfører opgaver for at få leveret dine køb, herunder betalingsløsningsudbydere, varehuse, ordrepakkere og kurérer;
  • Vores betroede tjenesteudbydere, herunder markedsføringsagenturer, reklamepartnere, hjemmeside- og app hostingvirksomheder, og andre tredjeparter, som tilbyder services, der hjælper os med at tilpasse vores markedsføring til dig;
  • Vores brand-partnere og betroede tredjeparter for, at vi kan tilbyde fælles kampagner, medlemsprogrammer og konkurrencer sammen med dem. Hvis du er en af de heldige vindere, kan vi dele dine oplysninger med den brand-partner eller betroede tredjepart for, at de kan kontakte dig og levere din præmie til dig. Din konto, dine ordre- og købsoplysninger (som relaterer sig til brand-partnerens produkter) kan også blive delt med brand-partneren, når du har forbundet din JD-konto med den konto, du har hos den pågældende brand-partner.
  • Kreditoplysningsbureauer, retshåndhævende myndigheder og virksomheder der forebygger svig;
  • Virksomheder, som du har godkendt, såsom sociale medier, herunder virksomheder som Facebook og Google; og
  • Vi vil videregive aggregerede men anonymiserede oplysninger og analyser om vores kunder til tredjeparter, men før vi videregiver, vil vi sikre, at oplysningerne ikke identificerer dig.

Vi deler kun dine oplysninger med tredjepartsleverandører, når oplysningerne er nødvendige for, at de kan levere de services, vi har brug for.

Vi kan videregive dine oplysninger til andre virksomheder i forbindelse med enhver fusion, virksomhedsoverdragelse, insolvenssituation eller andet, men i så fald vil vi kun videregive dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt.

Vi kan også være nødsaget til at videregive dine personoplysninger til tredjeparter for at efterleve en retlig forpligtelse, eller hvis det er nødvendigt for retslige processer.

Kontoforbindelse

Der er tidspunkter, hvor vi vil samarbejde med udvalgte brand-partnere for at tilbyde nye kampagner og loyalitetsprogrammer til vores kunder. Disse programmer er designet til at tilbyde nye produkter, tilbud og oplevelser til vores kunder, og for at vi og vores brand-partnere kan forbedre vores relation til og oplevelser med dig. For at gøre dette:

  • Inviterer vi dig til at skrive dig op til at høre mere om og blive berettiget til eksklusive produkter, oplevelser og tilbud;
  • Vil vi og vores brand-partnere udveksle oplysninger om dig for at kunne identificere dine konti;
  • Vil vi og vores brand-partnere sende dig markedsføringskommunikation (i overensstemmelse med dine markedsføringspræferencer); og
  • Vil vi til tider dele dine ordreoplysninger med brand-partnerne, så vi og de bedre kan forstå, hvilke af deres produkter, du er interesseret i.

Du vil modtage mere specifik information omkring disse programmer, og hvordan vi og vores brand-partnere bruger dine oplysninger, når du forbinder dine konti.

HVILKE AUTOMATISKE AFGØRELSER, TAGER VI OM DIG?

Vi foretager profilering af dig for at forbedre og udvikle vores produkter og services og for at hjælpe os med at tilpasse vores markedsføring til dig.

Indvirkningen af alle automatiske afgørelser er at sikre, at du oplever den bedst mulige service.

Vi anvender de oplysninger, vi har modtaget om dig, såsom køn, præferencer, hobbyer, interesser, købshistorik og hvordan du reagerer på den markedsføring, vi sender til dig (som forklaret ovenfor), for at sikre, at den markedsføringskommunikation, du modtager fra os, og den måde vores hjemmesider og apps vises til dig, er relevant og tilpasset dig.

 

HVOR ER DINE INFORMATION GEMT OG HVOR LÆNGE?

Overførsel til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejde

De oplysninger vi indsamler omkring dig, kan blive overført til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejde. I tilfælde af en sådan overførsel, vil vi sikre, at den tilstrækkelige standard af sikkerhed er etableret. De fornødne garantier, vi benytter, omfatter Standardkontrakbestemmelserne, der er godkendt af EU Kommissionen og/eller UK Addendum eller UK International Data Transfer Agreement, hvor relevant.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi vil kun beholde dine personoplysninger, så længe de er nødvendige til de formål, vi har indsamlet dem til, som beskrevet i denne privatlivspolitik (medmindre længere opbevaring er påkrævet efter gældende ret). Vi vil typisk opbevare dine personoplysninger i 6 år fra den dato, du foretager et køb, så vi kan håndtere problemer eller spørgsmål, du måtte have om de produkter eller services, du har modtaget, og så vi har mulighed for at håndhæve eller forsvare retskrav. I nogle tilfælde vil nogle af dine personoplysninger blive slettet efter meget kortere tid, herunder:

  • Cookies bliver slettet i overensstemmelse med vores cookiepolitik https://www.jdsports.dk/customer-service/cookies/
  • Markedsføringssamtykker detaljer vil blive opdateret/slettet efter fire år. Vi sigter dog efter kun at sende dig om markedsføringskommunikation, så længe vi tror, at du forsat ønsker at modtage markedsføring, baseret på hvordan du interagerer med os.

Hvis det er nødvendigt eller påkrævet for at efterleve retlige forpligtelser, løse tvister, forebygge svig og misbrug, eller håndhæve vores forretningsbetingelser, vil vi også opbevare nogle af dine oplysninger, selv hvis opbevaringen ikke længere er nødvendig for at levere vores services til dig.

Sikkerhed for dine personoplysninger

Transmission af oplysninger via internettet kan ikke være komplet sikkert. Selv om vi vil gøre vores bedste for at passe på dine personoplysninger, kan vi ikke garantere dine personoplysningers sikkerhed, når de transmitteres til vores hjemmesider eller apps; alle transmissioner er på eget ansvar. Når vi har modtaget dine personoplysninger, vil vi benytte strikse procedurer og sikkerhedsindstillinger for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

 

Hvilke ikke-personidentificerbare oplysninger indsamler vi?

Vi kan også indsamle ikke-

personidentificerbare oplysninger (som er, oplysninger der ikke specifikt identificerer dig) til brug for aggregater og statistikker.

 

Hvilke rettigheder har du?

Du har en række rettigheder i henhold til Databeskyttelseslovgivningen, som er beskrevet nedenfor, i forbindelse med måden hvorpå vi behandler dine personoplysninger. Du kan kontakte os, hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, ved at benytte de oplysninger, der fremgår i begyndelsen af denne privatlivspolitik.

I visse tilfælde, kan det være umuligt for os at efterkomme din anmodning. I sådanne tilfælde kontakter vi dig for at forklare, hvorfor dette er tilfældet.

 

1. Du har ret til at anmode om indsigt i dine personoplysninger

Du har ret til at anmode om en bekræftelse på, at dine personoplysninger bliver behandlet, at få indsigt i dine personoplysninger (ved at vi leverer en kopi af disse) og modtage anden information omkring, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

2.   Du har ret til at anmode om berigtigelse af dine personoplysninger

Du har ret til at anmode om, at vi berigtiger dine personoplysninger, hvis disse er urigtige.

3.  Du har ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger

Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine personoplysninger, hvis der ingen grund er til, at vi fortsat behandler disse oplysninger. Denne rettighed gælder, når vi ikke længere har brug for dine personoplysninger for at kunne levere produkter til dig, når du trækker dit samtykke til markedsføringskommunikation tilbage eller i tilfælde af, at du ikke er enig med måden, vi behandler dine personoplysninger på (se venligst nummer 6 nedenfor).

4.  Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger

Du har ret til at anmode os om, at begrænse behandlingen af dine personoplysninger, som vi opbevarer. Denne rettighed gælder, hvis du mener, at personoplysningerne er fejlagtige, og du foretrækker, at vi begrænser behandlingen af personoplysninger fremfor, at dine personoplysninger slettes, når personoplysningerne ikke længere anvendes til det formål, de blev indsamlet til, men hvor du kan have brug for dem til at fastlægge, udøve eller forsvare et retskrav.

5.  Du har ret til dataportabilitet.

Du har ret til at få udleveret og genbruge dine personoplysninger fra os, til brug for dine egne formål på tværs af services. Dette tillader dig nemt at flytte dine personoplysninger fra en organisation til en anden, eller ved at bede os om at gøre det for dig.

6.  Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, der behandles på baggrund af vores legitime forretningsinteresser, med mindre vi kan demonstrere, efter en afvejning, at vores legitime interesser går forud for dine rettigheder, eller at vi bliver nødt til fortsat at behandle dine personoplysninger for at kunne fastlægge, håndhæve eller forsvare et retskrav

7.  Du har ret til ikke at være genstand for automatiske afgørelser

Du har ret til at gøre indsigelse mod automatiske afgørelser, herunder profilering, hvor denne afgørelse har retsvirkning eller betydeligt påvirker dig.

8.  Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke

Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke, hvor vi benytter dette som retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger, for eksempel hvor vi sender dig markedsføring baseret på dit samtykke.


Markedsføringskommunikation

Vi giver dig altid muligheden for at vælge, om du ønsker at modtage markedsføringskommunikation fra os (for eksempel ved at give dig muligheden for at fravælge markedsføring fra os). Vi kan basere vores behandling af dine personoplysninger til markedsføringsformål på både samtykke og vores legitime interesse, som beskrevet ovenfor.

Ved at kontakte os her https://www.jdsports.dk/customer-service/contact/, kan du oplyse os, at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra os, og i så fald opdaterer vi dine oplysninger. Du kan også klikke på frameld-linket i alle de markedsføringsemails, vi sender.

 

HVAD HVIS DU HAR EN KLAGE?

Hvis du har nogle spørgsmål om vores behandling af dine personoplysninger, eller ikke er tilfreds med vores håndtering din anmodning, eller på anden måde ønsker at indgive en klage, kan du kontakte vores databeskyttelsesafdeling indledningsvist ved at benytte oplysningerne i starten af denne privatlivspolitik, så de kan gøre deres bedste for at løse problemet.

Du kan også kontakte Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Hjemmeside: www.datatilsynet.dk Email: dt@datatilsynet.dk.

 

ANDRE HJEMMESIDER

Vores hjemmesider og apps vil, fra tid til anden, indeholde links til og fra tredjeparters hjemmesider. Hvis du følger et link til en af disse hjemmesider, skal du være opmærksom på, at de har deres egne privatlivspolitikker, og at vi ikke påtager os ansvar for disse politikker eller din brug af disse hjemmesider.

 

ÆNDRINGER I DENNE PRIVATLIVSPOLITIK

Vi vil tage alle nødvendige skridt for at informere dig om ændringer i vores privatlivspolitik, og vil offentliggøre alle ændringer på denne side.

Denne fortrolighedspolitik blev senest opdateret: 25. november 2022

19554598v1

Download vores Apps

Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste drops på farten!

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo ApplePay logo Klarna logo
Besøg vores samarbejderes hjemmesider på   www.jdplc.com Copyright © 2023 JD Sports forbeholder alle rettigheder
Loading