• Populære Søgninger

Returneringer

 • Hvor skal jeg sende min returnering til?
  • Send venligst din returnering til denne adresse:

   JD Internet Returns
   Door 2
   Kingsway Business Park
   Rochdale
   OL16 4FW

   Bemærk venligst, at kun returneringer skal sendes til ovenstående adresse. Byttevarer skal returneres til butikken.
 • Kan jeg returnere min ordre til en JD butik?
  • Ja!

   Du kan returnere dine ordrer til enhver JD butik i Danmark. Medbring venligst det originale betalingskort til butikken, da alle returneringer bliver lavet i den originale betalingsform.

   Du skal blot medbringe din returnering samt købsbevis eller følgeseddel til butikken, og de vil med glæde tilbyde en refundering inden for 14 dage eller 28 dage for at bytte produktet, forudsat at dette opfylder betingelserne i vores returpolitik.

   Find din nærmeste butik ved hjælp af vores

   Store Locator

   .
 • Hvor lang tid tager det at behandle en refundering?
  • Fra det punkt, vi modtager din vare, kan det tage op til 72 timer for behandlingen af tilbagebetaling, og derefter yderligere et par arbejdsdage før det vises på din konto, afhængigt af din betalingsmetode.

   Vi sender dig en bekræftelse, når din returnering er blevet accepteret.

   Vi kan ikke bytte varer til et produkt af højere pris. Hvis den vare du har anmodet ikke er på lager, vil vi refundere din vare og sende dig en email.
 • Jeg har ikke modtaget min refundering endnu?
  • Hvis du har returneret noget til os direkte, og du har endnu ikke modtaget en bekræftelses-E-mail og en refundering, gør vi opmærksomme på, at det kan tage op til 72 timer for vores Returcenter at behandle din returnering. Inkluderet transittid, beder vi dig give op til 10 dage før bekræftelse af din returnering.

   Hvis det har varet længere end 10 dage, skal du kontrollere, at vi har modtaget din bestilling fra fragtselskabet ansvarlig for forsendelsen, da vi ikke kan refundere elementer, som vi ikke har modtaget.

   Hvis du har modtaget bekræftelse på, at vi har haft dit returprodukt, og du ikke har modtaget en bekræftelses e-mail fra os eller en refundering 72 timer senere, bedes du kontakte vores Kundeservice Team på vores Kontakt Os side.

   Returnerninger lavet i butikken behandles straks og bør vises på din konto indenfor få arbejdsdage. Hvis det har varet et stykke tid, og du stadig ikke har modtaget din refundering, er det bedst at forespørge dette med din bank.
 • Download vores Apps

  Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste produkter på farten.

  Download fra App Store Download fra Google Play

  Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

  Loading
  Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
  Besøg vores Corporate website på   www.jdplc.com Copyright © 2018 JD Sports Fashion Plc, All rights reserved.
  Loading