• Populære søgninger

CHECKERBOARD DAY

Vans Checkerboard Day er en hyldest til den kreative udfoldelse! I år fokuseres der på, hvordan kreativitet hjælper individer og samfund med oplysning omkring vores mentale helbred og well-being. Vans har doneret 1 million dollars til 10 hjælpeorganisationer verden over, og pengene skal gå til kreative kurser designet til at hjælpe mennesker med at håndtere de stressfaktorer, som påvirker deres mentale helbred.

LÆS MERE

SLIP ON

Den perfekte Vans sneaker til de varme måneder. Det californiske streetwear og skate brand er specialister i casual og lowkey sneakerstil til din sommer - vi takker brandets West Coast-arv. Hvad enten du ønsker at holde det simpelt i sort eller gå monochrome, har vi skoen hos JD.

Shop NU

SK8-HI

Sk8-Hi sneakeren kom først på banen i 1978 under navnet ‘Style 38’ og var dekoreret med den nu ikoniske Vans Sidestripe ned langs siden. Sk8-Hi var faktisk nummer to Vans sneakerdesign, til at bære dette iøjenfaldende mærke, tidligere kendt som ’Jazz Stripe’ og det funktionelle og sprøde Sk8-Hi design tog skaterverdenen med storm. Denne Hi-Top model, som var starten på legenden, er årtier senere stadig lige så populær og er helt enkelt ikke længere til at tænke ud af gadebilledet.

SHOP NU

Download vores Apps

Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste drops på farten!

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Apple Pay logo Klarna logo
Besøg vores samarbejderes hjemmesider på   www.jdplc.com Copyright © 2021 JD Sports forbeholder alle rettigheder
Loading