• Populære søgninger
  • Populære søgninger
35 Produkter fundet

Hos JD kan vi hjælpe dig med at vise støtten til stjernerne fra byernes by. Holder er steget i graderne fra midterhold til Europas Elite. Med stjernespillere som Neymar, Marco Veratti og Thiago Silva har klubben domineret fransk fodbold de senere år. Masser af mål, lækre driblinger og titler har der været på Parc De Princes og intet tyder på, at de sænker tempoet i de kommende år. Det ultimative mål er Champions League titlen og dén har de haft øje på i noget tid efterhånden, så det bliver spændende at se hvilke stjerner der skal hjælpe klubben det sidste stykke.. I 2020 vil klubben have 50 års jubilæum og JD sørger for, at du er med på moden de næste 50 år.

Hjemme som ude

Vi har PSG spilledragter naturligvis. Hvad enten du skal rocke den legendariske blå hjemmebanefarve, eller den clean udebanedragt, så hjælper JD dig på vej til at vise hvor støtten ligger. Men vi stopper ikke der, for vi har også jakker, bukser og selv sokker, så du kan gøre spilledragten komplet. Med JD og PSG er du godt klædt på til både kamp og træning, men også en chill dag på sofaen, når du skal se Les Parisiens spille i Ligue 1 eller Champions League.

Tøj til alle

Hos JD kan du vise støtten uanset hvem du er. Vi har tøj til både herrer og damer men også til de yngste fans. Så hele familien er klædt på til kamp! Det hele er designet og produceret af Nike og designet med blandt andet Dri-FIT teknologi. Dette hjælper dig til at holde din krop fri for sved, da det er materiale der lader kroppen udskille sveden, hvorefter det transporteres op i toppen af stoffet, hvorfra det kan fordampe. Så du holder længere uanset om den står på træning eller kamp

Download vores Apps

Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste drops på farten!

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading
Forsendelse Til
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Klarna logo
Besøg vores samarbejderes hjemmesider på   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports forbeholder alle rettigheder
Loading