• Populære søgninger
  • Populære søgninger
22 Produkter fundet

Real Madrid er uden tvivl en af verdens største sportsinstitutioner. Siden grundlæggelsen i 1902 er det blevet til over 30 ligatitler og flere Champions League trofæer end nogen anden klub. Klubben har en stor fanskare over hele verden og bestemt også i Danmark. JD hjælper dig til at vise støtten til Los Blancos, så du kan følge i fodsporerne på Di Stéfano, Raúl, Laudrup og Ronaldo. Vi har naturligvis udstyr i den ikoniske hvide farve som genkendes overalt på koden. Men hvis du vil mikse det lidt, ligger vi også inde med tøj i , den cool mørkeblå udebanedragt eller den friske grønne tredjefarve, så du er klar til at vise dig frem. JD sørger for, at du er helt på plads på Santiago Bernabeu, i sofaen eller på banen. ¡Hala Madrid!

adidas og ClimaLite

Real Madrid har været sponsoreret af adidas i over 20 år, hvilket har ført til flere legendariske designs gennem tiden. Den nuværende serie klæder spillerne, og dig, godt på til træning og kamp. Spilledragterne lander med ClimaLite teknologi. Dette betyder, at det er produceret i bomuld, med en inderside i syntetisk materiale. Materialet hjælper dig til at holde dig kølig, selv når du træner hårdt i varmt vejr.

'' ''

Til kamp og fritid

''

JD klæder dig på til både træning og kampdag. Vores udvalg består af både kamptrøjer, træningsbukser i både lange og korte ærmer. Du kan holde varmen men holdes fri for sved, hvilket betyder at uanset om det er fodboldbanen, fitnesscenteret eller sofaen der rammes, så du godt klædt på af JD, adidas og Los Blancos.

Download vores Apps

Shop 24/7 med JD app'en. Få adgang til eksklusive tilbud & shop de nyeste drops på farten!

Download fra App Store Download fra Google Play

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Loading
Forsendelse Til
Vi accepterer de følgende betalingsmetoder
PayPal logo Klarna logo
Besøg vores samarbejderes hjemmesider på   www.jdplc.com Copyright © 2024 JD Sports forbeholder alle rettigheder
Loading